За президент няма да се цаня, това коментира Слави Трифонов. Попитан

...
За президент няма да се цаня, това коментира Слави Трифонов. Попитан
Коментари Харесай

Слави: За президент няма да се цаня

За президент няма да се цаня, това разяснява Слави Трифонов. 

Попитан от Николай Николов кого харесва повече - Бойко Борисов или Кирил Петков и Асен Василев, ГЕРБ или Политическа партия, Трифонов отговори: " Не е значимо да се харесваме, значимо е да свършим работа. Ако теб, Ники, те боли зъб какво ще искаш - красива, само че некадърна зъболекарка, която ще ти оправи другия зъб, или не толкоз приветлив ортодонт, който ще те излекува? "

Не ги одобрявам и ГЕРБ, и Политическа партия. Единият познавам добре от дълго време, тъй като по този начин се случи, другите двама от по-скоро ги познавам, никак не са ми симпатични. По нрав едни и същи, толкоз доста желаят власт, че са способни на всичко в името на тази власт, съобщи Трифонов.

Той описа по какъв начин Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков са отишли при него, с цел да се оферират за министри. Не одобрявам хора, които се оферират. Като с платения секс е, сподели Слави Трифонов, съобщи Стандарт.

Той заяви, че ще съди Кирил Петков и Асен Василев поради обвиняванията към него, че бил мафиот. Ще го осъдя, сподели Трифонов. И съобщи: " Това са хора, които те гледат в очите и те лъжат ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР